Bestellen en Bezorgen

Bestellen en Bezorgen

Hoe plaats ik een bestelling?
Bestellen bij Elleplus doe je eenvoudig door in te loggen met je account en de onderstaande stappen te volgen. Heb je nog geen account? Maak deze dan eerst aan via inloggen/registreren. Wil je bestellen zonder te registreren, kies dan voor desgewenste optie.

1.     Kies desgewenste product

2.     Kies kleur en maat en vul aantal in en klik op ‘bestellen’

3.     Uw product wordt in uw tas geplaatst (rechter bovenhoek)

4.     Wanneer u klaar bent met winkelen klik op de tas en kies vervolgens ‘Afrekenen’

5.     Stap 1: Als u een bestaande klant bent, vult u uw gegevens in onder ‘Terugkerend klant’. Als u voor het eerst winkelt bij Elleplus dan kunt u kiezen om u te registreren (aanbevolen) of direct af te rekenen zonder registratie.

6.     Stap 2: U vult uw factuurgegevens in. Indien uw factuur- en afleveradres hetzelfde zijn, vinkt u het daarvoor bestemde vakje aan en klikt u op ‘Verder’. Als deze verschillend zijn, dan vult u in stap 3 uw afleveradres is en klikt u op ‘Verder’.

7.     Stap 5: Kies de gewenste betaalmethode en als u wil, kunt u een opmerking toevoegen aan uw bestelling. Vergeet niet het vakje aan te vinken ‘Ik heb de Terms & Conditions gelezen en ga hiermee akkoord’. Klik op ‘Verder’.

8.     Stap 6: Controleer alles en bevestig uw bestelling.
 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra de betaling is ontvangen, ontvangt u uw bestelling tussen de 2-5 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij een bestelling vanaf € 99,- betaalt u geen verzendkosten. Bij een bestelling onder €99,- betaalt u €5,95 aan verzendkosten.