Retourneren & Ruilen

Retourneren en Ruilen

Het kan zijn dat een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, een productiefout ingslopen is, de maat niet goed is of iets anders. In dit geval heeft u het recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

·         waarop het artikel in uw bezit is: 

·         bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: waarop u het laatste artikel hebt ontvangen:

·         bij een artikel dat uit verschillende onderdelen bestaat: waarop u het laatste onderdeel hebt ontvangen.

 

U kunt het artikel alleen terug sturen als:

·         het artikel compleet is

·         in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.

·         Niet gedragen/gewassen is

·         Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen wij u aansprakelijk stellen.

 

Wilt u een artikel ruilen?

1.     U stuurt een email naar verkoop@elleplus.be met de mededeling dat u een artikel of meerdere artikelen wilt ruilen

2.     U ontvangt van ons via de mail een retourformulier en een retourbon

3.     U vult het retourformulier in en stuurt het mee met de artikelen die u wenst te retourneren

4.     Na ontvangst bij Elleplus, zult u tussen de 2-5 werkdagen de juiste artikel(en) ontvangen

 

Ontvang ik mijn geld terug?

Ja, als u op eigen kosten retourneert. Als u ervoor kiest om op de kosten van Elleplus te retourneren, dan ontvangt u een waardebon met een geldigheid van één jaar. 

 

Hoe retourneer ik?

1.     U stuurt een email naar verkoop@elleplus.be met de mededeling dat u een artikel of meerdere artikelen wilt retourneren en geeft aan of dit zal gebeuren op uw kosten of die van Elleplus.

2.     U ontvangt van ons via de mail een retourformulier en eventueel een retourbon (afhankelijk van uw keuze)

3.     U vult het retourformulier in en stuurt het mee met de artikelen die u wenst te retourneren

4.     Na ontvangst bij Elleplus, zal u uw bedrag binnen 14 dagen terug ontvangen. Indien u heeft gekozen voor een waardebon, zult u deze binnen 5 dagen per mail ontvangen. 

Let op: Indien uw bestelling u gratis is toegezonden vanwege een bestelwaarde van meer dan 99 Euro en na retour de bestelwaarde minder dan 99 Euro bedraagt, dan zullen de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht.

Let op: Indien u korting heeft gehad door een actie waar een minimum bestelwaarde aan vastzat en na retour de bestelwaarde onder het minimum zit (om in aanmerking te kunnen komen voor de korting), dan zal de korting komen te vervallen.